Birinciliği Barida’da Kutladılar

Basketbol turnuvasında birinci olan Özel Ted Isparta Koleji İlkokul basketbol takımı birinciliği Barida’da kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2013 15:58
Birinciliği Barida’da Kutladılar

Bu yıl ilk defa düzenlenen ilkokullar arası Fiziksel etkinlikler çerçevesinde yapılan Basketbol turnuvasında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Derya Keser önderliğinde Özel Ted Isparta Koleji İlkokul öğrencileri basketbol alanında diğer okullardan üstün performans sergileyerek il birincisi oldu.

Öğrenciler gösterdikleri başarılı performans sonrasında madalya ve kupa almaya hak kazandılar. Öğrencilerin, spor alanlarındaki başarıları ve ilgilerini artıracak olan bu etkinlik, Isparta Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirildi.

Madalya ve kupalarını alan Ted Koleji öğrencileri kutlamayı Barida Hotels’in sponsorluğunda Roof Restoran’da yaptılar. Aynı başarıyı gelecek yıl ve yıllarda da Isparta sınırları dışında göstermek istediklerini, bunun için azimli olduklarını heyecanla belirten öğrenciler gayet mutlu ve keyifli görünüyorlardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.