Birlik Dayanışma Grubu Yeniden Göreve Hazır

Birlik Dayanışma Grubu Yeniden Göreve Hazır

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2016 16:32
Birlik Dayanışma Grubu Yeniden Göreve Hazır

Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası 22'nci Olağan genel kurul toplantısı 07-08 Mayıs tarihinde yapılacak. Genel Kurul'da birlik ve dayanışma grubu yeniden göreve talip.

Hafta sonu yapılacak olan Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası 22'nci Olağan genel kurulunda yeniden aday olduklarını söyleyen Zafer Büyüknohutçu, birlik ve dayanışma grubu olarak göreve hazır olduklarını ifade etti.

Çözüm için mücadele sözü veren Büyüknohutçu, "Birlik dayanışma grubu olarak yıllardır odamızın çeşitli kurullarında görev yapmış, tecrübeli ve birikimli, gençliğin dinanizmini içinde barındıran, takım ruhuna sahip ekibimizle, tüm meslek mensupların katılımıyla el ele vererek mesleğimizi ve odamızı hakettiği yere taşımak için yeniden göreve talibiz.

Ağır iş yükü altındaki meslek mensuplarımızın ve mesleğimizin tüm sorunlarına vakıfız ve bu sorunları odamıza kayıtlı 334 üyemizle birlikte yaşıyoruz, sorunların çözümü noktasında ekibimizle birlikte tüm gayret ve özveriyi birlik dayanışma içinde çözmek için mücadele edeceğimizin sözünü şimdiden veriyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

BİRLİK DAYANIŞMA GRUBU LİSTESİ
YÖNETİM KURULU
Zafer Büyüknohutçu, Mukadder Tunç, Hüseyin Karaca, Serkan Keskin, Mehmet Buğra Turhan

DENETİM KURULU
Serdal Gülatan, Esin Akbaş, Ramazan Özcan,

DİSİPLİN KURULU
O. Yalçın Balbay, Y.İzzet Özdamar, O.Zeki Kesener, Ahmet Gönül, Uğur Aslan

BİRLİK DELEGELERİ
Zafer Büyüknohutçu, İsa Gökdoğan, Aykut Tezcanlı, Mustafa Artemel, İsmihan Kıyak, Kadir Demiral, Ümit Aşcı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.