Bizimle İlgisi Yok

Geçtiğimiz gün Belediye Meclisinde tartışmalara neden olan olayın baş aktörü Murat Şençimen’in şehit yakını olarak lanse edilmesine Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nden tepki geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2012 14:18
Bizimle İlgisi Yok

Dernek başkanı Musa İrez açıklamasında, “Isparta Belediye Meclisinin dünkü oturumunda yıkılan büfesi ile ilgili bir vatandaşımız şehit yakını diye lanse edilmiş bu da camiamızı üzmüştür.Bizler de Dernek olarak açıklama mecburiyetinde kaldık. Şehit Yakını olduğunu ifade eden vatandaşımız şehit kardeşi ile şanssız bir evlilik yapmış ve her ailede olabilecek bir durum olan boşanma hadisesi ile karşı karşıya kalmışlar ve boşanmışlardır. Isparta yerel basını olarak şehit yakını tartaklandı haberinin şehit ailelerimiz ve gazilerimizle ilgisi yoktur. Kaldı ki,ne belediye,ne polis nede bir vatandaşın şehit ve gazi ailelerimizi tartaklamasına asla müsaade etmeyeceğimiz gibi önce karşılarında kanunları daha sonra camiamızı bulacaklarını unutmamalıdırlar.Vatan için canlarını vermiş şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizin ailelerini yapılacak bir saldırıda topyekun saldıranın haddini bildireceğimizi de buradan kamuoyu ile paylaşmak isterim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.