Boşta Partisi Olan Var Mı?

Ramazan Kabalak, yine istifa etti.

Yayınlanma:
Boşta Partisi Olan Var Mı?

Siyasete MHP saflarında başlayan Kabalak, bir dönem MHP Şarkikaraağaç Belediye başkanı olmuş, 15 günlük belediye başkanlığı seçimlere hile karıştığı iddiası ile Yüksek seçim kurulu tarafından iptal edilmiş, tekrarlanan seçimlerde bu kez seçimi kaybetmişti.

2018 yılı Nisan ayında MHP Yönetim Kurul Üyesi ve İl Başkan Yardımcısı olan Ramazan Kabalak, MHP'den istifa edip İyi Parti Saflarına katılmıştı.

2018 Mayıs ayında İyi Parti Isparta Milletvekili aday adayı olan Kabalak listeye girememişti.

Ardından 2019 yerel seçimlerinde 3. sıradan İyi Parti Isparta Belediye meclis üyesi seçilen Kabalak, Temmuz 2020'de İyi Parti'den de istifa edip bağımsız Belediye Meclis üyesi olmuştu.

5 YILDA 3 PARTİ

Siyasi kariyerine bağımsız meclis üyesi olarak devam eden Ramazan Kabalak 8 Aralık 2023 tarihinde CHP il örgütünde gerçekleşen basın toplantısı sonrasında CHP il başkanı Vedat Şenol'un parti rozetini takması parti saflarına geçmiş hatta CHP’den Şarkikaraağaç Belediye başkan aday adaylığını da açıklamıştı.

CHP macerası 10 gün süren Kabalak; Şarkikaraağaç CHP İlçe başkanı ve örgütü ile ters düştüğünü ileri sürerek partiden ve CHP belediye başkan adaylığından vazgeçtiğini belirtti. Kabalak, siyasi hayatına başka bir partide devam edeceğini belirterek şunları söyledi. “2024 yılında yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde kesinlikle adaylığım devam ediyor, vazgeçmem söz konusu değil, CHP ilçe teşkilatı ile görüş ayrılığımız oldu, uyuşmazlık yaşadık ve bu şartlarda CHP den aday olmam mümkün değil, bu nedenle yoluma başka bir parti ile devam edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum