Böyle İnsanlar Hala Var!

Yolda dizüstü bilgisayar bulan iki öğrenci, buldukları eşyayı tutanak karşılığında polise teslim etti. Emniyet ekipleri, öğrencilerin bulduğu bilgisayarı ertesi günü sahibine ulaştırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2012 18:17
Böyle İnsanlar Hala Var!

Isparta’da evlerine giderken yolda bilgisiyar bulan iki öğrenci, 155’i arayarak buldukları bilgisayarı polise teslim etti.

Isparta’da önceki akşam, çarşı dönüşü evlerine gitmekte olan Kadir Ciba ve Tansu Tokoğlu isimli iki öğrenci, Turan Mahallesi’nde yolda buldukları dizüstü bilgisayarı polise teslim ederek, sahibine ulaştırılmasını istediler.
Yolda yürüdükleri esnada çanta içersinde unutulmuş olan dizüstü bilgisayarı gören öğrenciler hemen 155’i aradılar.

Bilgisayarı buldukları yerde bir süre bekleyen öğrenciler, söz konusu yere gelen Asayiş Şubeye bağlı Yunus Timlerine olayı anlattılar.
İki öğrenci, buldukları bilgisayarı tutanak karşılığında emniyet güçlerine teslim ettiler.

Bilgisayarın kendileri gibi bir öğrenci arkadaşlarına ait olduğunu düşündüklerini belirten iki arkadaş, ağlayanın malının gülene fayda sağlamayacağını, herkesin bulduğu malzemeleri teslim etmesi gerektiğini söyledi.
Öte yandan buluntu bilgisayarın, emniyet güçleri tarafından sahibine ulaştırıldığı öğrenildi.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum