Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2017 01:42
Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdal Eke’nin amcasının oğlu Adil Eke, gelinleri Emine Eke ve onların çocukları Nuran Eke, Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybettiler. Aynı kazada yakın akrabası Fatma Kiraz da yaşamını yitirdi. Kazada Eke ailesinin diğer çocuğu ile yakın akrabası da yaralandı. Yrd. Doç. Dr. Erdal Eke’nin aynı gün teyzesi de yaşlılığa bağlı olarak hayata gözlerini kapadı.

SDÜ’LÜ AKADEMİSYEN AYNI GÜN 5 AKRABASINI BİRDEN KAYBETTİ

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İBBF) Sağlık Yönetim Bölüm Başkanlığı Öğretim Üyesi ve Kurumsal İletişim Merkezi (KİMER) Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Erdal Eke’nin derin acısı: Aynı gün 4 akrabasını trafik kazasında kaybetti. Aynı gün teyzesi de yaşlılığa bağlı etkenler sonucu Hak’a yürüdü. Yrd. Doç. Dr. Eke’nin bir yeğeni ve bir akrabası da yaralandı. Bir aileyi yok eden trafik kazası 29 Haziran Perşembe günü gecenin ilerleyen saatlerinde Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi’nde meydana geldi.

Akdeniz Haber Merkezi’nin edindiği bilgilere göre, Afyonkarahisar- Konya Karayolu’nun 44’üncü kilometresinde; Çay İlçesi girişindeki kavşakta, Mehmet Çağlar'ın kullandığı 03 KP 111 plakalı minibüs ile Adil Eke'nin kullandığı 07 V 2780 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Adil Eke, Emine Eke ile çocukları Nuran Eke ile Ayşe Kiraz hayatını kaybederken Mehmet Çağlar, Ramazan ve Fatma Kiraz yaralandı. Yaralılar Çay ve Afyonkarahisar devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Çay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çay Kaymakamı Turan Erdoğan da olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİLER
Elim bir kaza sonucu Hak’a yürüyen Eke ailesinin tüm üyeleri, dün Afyonkarahisar’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandılar. Öte yandan aynı gün Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdal Eke’nin teyzesi yaşlılığa bağlı etkenler sonucu Hak’a yürüdü.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.