Bu Başarı Göğsümüzü Kabarttı

Bulgaristan’da yapılan Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Sema Çalışkan, Isparta’nın gururu oldu. Çalışkan, başarısından dolayı IYAŞ Yönetimi tarafından Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2013 13:07
Bu Başarı Göğsümüzü Kabarttı

Isparta önemli bir spor dalında dünyaya başarı damgası vurdu. Bulgaristan’da yapılan Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Sema Çalışkan, Isparta’nın gururu oldu.

GELECEK ŞAMPİYONADA
ALTIN MADALYA ALACAK
IYAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Sema’ya Cumhuriyet altını ve çeşitli hediyeler vererek başarıların devamını diledi. Şenol, “Şu an çok sevinçliyiz. Sema kızımız daha önce Türkiye Şampiyonası’nda güzel bir başarı sergileyerek şampiyon olmuştu. Şimdi de Bulgaristan’da yapılan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil ederek Dünya 3’ncüsü oldu. 3’ncülük madalyasını Türkiye’ye getirdi. Bu tabi ki Sema’nın ilk uluslar arası maçıydı. Gerçekten çok büyük bir başarı sağladı. Ama ileriki günlerde yapılacak şampiyonalarda birinci olup bayrağımızı göndere çekecektir. Biz buna inanıyoruz” dedi.

İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK
Şampiyonada büyük başarı sağlamasında yardımcı olan Hocası Melikşah Sarıca ise şunları söyledi;ajans32

“Bu başarıyı sağladığı için öncelikle öğrencim Sema’ya çok teşekkür ediyorum. Tabi ki bize desteklerini esirgemeyen IYAŞ AVM Yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Sema’nın dediği gibi çok iyi bir kamp sezonu geçirdik. Çok çalıştık. Başarıyı istedik ve dünya 3’ncüsü olarak ülkemize şehrimize döndük. Yinede çalışmalarımız son sürat devam edecek. Bundan sonraki şampiyonalarda bayrağımızı en üstte göreceğimize inanıyorum” dedi.

İDEALİM BİRİNCİLİK
İdealinin her zaman birincilik olacağını belirten Dünya 3’ncüsü Sema Çalışkan, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Çalışkan, “Ben bana inanan, destek veren ve en önemlisi hocama çok teşekkür ediyorum. Ben bu 3’ncülük başarısını hocamın bana verdiği eğitimle kazandım. Bu şampiyonaya çok iyi bir şekilde hazırlandık. Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Şampiyonadaki bu başarımız benim için iyi bir başlangıç oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum