Bu Kanseri Çözemezsem Gözüm Açık Gider

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni dönemin en büyük projelerinden birinin otopark trafik sorununu çözmek olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2014 22:45
Bu Kanseri Çözemezsem Gözüm Açık Gider

Isparta’nın adeta kangrene dönüşen trafik ve otopark sorununu gündeme getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni döneme ilişkin en büyük projelerinden birinin otopark ve trafik sorunu olduğunu kaydetti.

Diğer siyasi partilerin adaylarına da seslenen Başkan Günaydın, “Şimdi aday arkadaşlarımız diyor ki; trafik sorununu, otopark sorununu çözeceğiz. Soruyorum şimdi; Neyle çözeceksin? Projen var mı? Şehircilik anlayışın var mı? Ama biz bu işi çözmenin adımlarını attık bile” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “81 vilayette çözülemeyen bir kanser var. Şimdi sıra ona geldi. Otopark ve trafik sorununu çözeceğiz. Şehir merkezinde yer üstünde araç görmek istemiyorum. Bu kanseri, bu trafik ve otopark sorununu çözemezsem gözüm açık gidecek.

Bu sorunun çözümü için adımlar attıklarını kaydeden Başkan Günaydın “Ben şehrin göbeğinde 5 bin metrekare alanı istimlak yaptım. Projelerini çizdim. 10 milyon TL bu iş için daha şimdiden harcadım bile. Yerin altına 4 kat, 8 asansörlü otopark yapacağım. Bu otoparkı da belediyemiz işletecek. Burada esas olan kazanç değil, hizmet olacak” dedi.

Başkan günaydın projenin detaylarını önümüzdeki süreçte kamuoyuyla paylaşacağını da belirterek “Bir çok konuda tüm Türkiye’ye örnek olan Isparta, inşallah otopark ve trafik konusunda da Türkiye’ye örnek olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum