Bu Numaraya Dikkat!

Vali Günaydın'ın Adını Kullanıp...

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2016 14:23
Bu Numaraya Dikkat!

Isparta'da bazı kişi ya da kişilerin Vali Şehmus Günaydın'ın adını kullanarak dolandırıcılık yaptıkları öğrenildi.

Isparta'da bugün meydana gelen telefonla dolandırıcılık olayında aradıkları kişilere kendisini Vali Şehmus Günaydın gibi tanıtan kişi yada kişilerin 'yardım topluyoruz' diyerek para talebinde bulunduğu öğrenildi.

Belirledikleri işyerlerini arayan şahıslar, görüştükleri kişiye bir numara verip numaranın Vali Şehmus Günaydın'a ait olduğunu ve Vali Bey'in özel bir görüşme yapmak istediklerini söylüyor. Numarayı arayanlara kendisini Vali Şehmus Günaydın gibi tanıtan şahıs yardım topladıklarını söyleyip para talebinde bulunuyor.

Şimdiye kadar 7-8 kişiyi aynı yöntemle dolandırmaya çalıştıkları öğrenilen şahısların yakalanması için Emniyet çalışma başlattı.

İşte o Numara; 0 (532) 629 57 61

VALİLİKTEN DUYURU!
Konuyla ilgili Valilikten yapılan duyuruda, "Bir takım kötü niyetli kişilerin Sayın Valimizin ve Valilikte görevli kamu görevlilerinin isimlerini kullanarak; fakir ve ihtiyaç sahiplerine yardım edileceği gerekçesi ile verilen hesaplara para yatırmaları istenildiği öğrenilmiştir.

İş Adamlarımızın ve vatandaşlarımızın bu tür kişilere kesinlikle itibar  etmemelerini böyle bir durumda derhal güvenlik birimlerine müracaat etmeleri önemle duyurulur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.