Bu Şehrin Vizyona İhtiyacı Var!

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Ajans32’ye yaptığı ziyarette “Bu kentin vizyona ihtiyacı var. İnşallah o vizyon da bizde var!” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2013 13:32
Bu Şehrin Vizyona İhtiyacı Var!

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman’ın da aralarında bulunduğu bir heyet Ajans32’yi ziyaret etti. Ziyarette yerel gündemden genel siyasete kadar bir çok konu gündeme geldi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, İl Başkanı Cevat Gencay ve parti yöneticileri Ajans32’yi ziyaret etti. Ülke gündemi ve yerel gündemi değerlendiren Saadet Partisi yöneticileri yerel siyasete dair çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

ŞEHRE VİZYON KAZANDIRMAK İSTİYORUZ
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan da ziyarette yaptığı değerlendirmelerde “Benim her gittiğim yerde vizyon ön plana çıkıyor. Vatandaşlarımız vizyon sahibi olduğumu söylüyorlar. Bizim iddiamız farklı. Bu şehrin vizyona ihtiyacı var. Ben bu şehre vizyon kazandırmak istiyorum. Şehircilik bir anlamda görüntü işidir. Bu görüntüyü inşallah Isparta’da yakalayacağız” diye konuştu.

VAY BE! DİYECEKLER
Kent ekonomisi, kültürü, vizyonu ile ilgili bir çok projesi olduğuna değinen Çakan, “O projeler Allah nasip ederde hayata geçmeye başlarsa vatandaşlarımız ‘vay be; Isparta’da bunlarda oluyormuş’ diyecekler. Bizim derdimiz bir yerlere bir şey olmak değil. Isparta’ya verebilecek çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum” dedi.

YENİ YÜZ YENİ FİKİR YENİ BİRİKİM
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay, partisinin Isparta’da farklı bir adayla yarışa girdiğini kaydederek “Halkın istediği adayla seçime gidiyoruz” mesajı verdi.

Başkan Gencay, “Belediye Başkan adayımız ile yaptığımız çalışmalarımızda gördük ki artık halkımız yeni bir yüz, yeni fikirler, yeni birikimler istiyor ve şuan mevcut partiler arasında halkın istediği adayı veren tek parti biziz. Sayın Süleyman Çakan ile yaptığımız çalışmalarımız ile başkanımız daha iyi tanınacaktır ve devamı gelecektir. Sekiz kişilik ekipler kurduk, yedi ekibimiz ilçeleri gezecektir İnşallah bu ekiplerimizin ziyaretleri ile çalışmalarımız daha da iyi olacak” şeklinde konuştu.
Gencay, “Biz Isparta’yı adayda birleştirdik. Siyasi seviyenin oluştuğu, farklı vizyonları olan bir seçim çalışması içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

FAİZ LOBİSİ HALA DIŞARIDA
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, 28 Şubat dönemine ilişkin, 103 sanık hakkında "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" suçundan açılan davaya değinerek "Biz, 28 Şubat sürecinde maşa olarak kullanılanların değil, asli suçluların yakalanmasını istiyoruz. Onların hepsi dışarıda. Türkiye'de sömürüyü, hortumlamayı durdurduğundan dolayı Refahyol'u yıkmaya çalışanlar ve hala bu ülkenin faiz lobisi olarak adlandırılan kişiler dışarıdadır. Asıl failler onlardır. Milletvekili transferi yapmak için havuz oluşturanların yakasına yapışılması lazım. Asli suçlular 28 Şubat soruşturmasının içine dahil edilmemiştir. Beklediğimiz budur." Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.