Bu Vatanı Böldürmeyeceğiz

Bu Vatanı Böldürmeyeceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2015 09:39
Bu Vatanı Böldürmeyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti

MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Garp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Musa İrez ve dernek üyeleriyle biraraya geldi. Sıcak bir ilgiyle karşılanan Uçman, MHP’nin Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün garantisi olduğunu söyledi. Bu vatanın kanla alındığını belirten Uçman, “ Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi vatanamız son damla kana kadar teslim edilmeyecektir. Türk millettin son ferdi şehit olmadıktan sonra düşmeyecektir. AKP ile beraber bayrak inmiş vatan gitmiş devlet dibe vurmuştur. Türkiye utanç yaşamaktadır. IŞİD tehdidi karşısında bölgenin en güçlü ordusu ile vatan toprağı korunamamıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum