Bu Zihniyet Üniversitede Hocalık Yapamaz

Bu Zihniyet Üniversitede Hocalık Yapamaz

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2018 09:18
Bu Zihniyet Üniversitede Hocalık Yapamaz

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin Fizik Bölümü’nde görev yapan Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir’in sosyal medya paylaşımına Eğitim İş Şube Başkanı Baki Tok'tan sert tepki geldi.

Eğitim İş Şube Başkanı Baki Tok, "Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde Fizik Profösörü olan Ahmet Faruk Özdemir’in attığı tweet ve kadınlarımıza yaptığı hakaret ahlaki yozlaşmanın geldiği noktanın en somut örneğidir. İlimizin ve üniversitemizin bu tür kaba söylemlerle ulusal basına yansıması eğitimciler olarak bizleri derinden üzmüştür. Attığı ikinci tweet ile ahirette sorulacak soruları da bilen profesör maalesef toplum yapımızı, ahlaki değerlerimizi, örf, adet ve geleneklerimizi bilmemektedir. Adı geçen şahsın söylemini Eğitim İş olarak reddediyor ve şiddetle kınıyoruz. Yasal mercileri de göreve davet ediyoruz. Bağımsız bir kurum olduğunu iddia eden YÖK ün bu durum karşısındaki tavrının ne olacağını merak ediyoruz. Sürecin takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz" dedi.

İŞTE O PAYLAŞIM
ahmet-faruk-skandal-tweet.jpg

KONUYLA İLGİLİ İLK HABER İÇİN TIKLAYIN https://www.ajans32.com/sdulu-akademisyenden-skandal-paylasim-39578h.htm

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.