Bunlar Eser Düşmanı Biz Yaptık, Yine Biz Yapacağız!

Bunlar Eser Düşmanı Biz Yaptık, Yine Biz Yapacağız!

Yayınlanma:
Bunlar Eser Düşmanı Biz Yaptık, Yine Biz Yapacağız!

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Halife Sultan Mahallesi’nde mevcut belediye yönetimini ‘Eser Düşmanı’ olmakla niteleyerek, “Bizim yapımına başladığımız hiçbir projeyi bunlar hayata geçiremedi. Biz yaptık, yine biz yapacağız” dedi. Günaydın’a Halife Sultan Mahallesi’nden tam destek geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, saha çalışmalarındaki enerjisiyle göz doldurmaya devam ediyor. Mahalle buluşmalarına aralıksız devam eden Günaydın ve ekibinin durağı bu kez Halife Sultan Mahallesi oldu.

MHP TAM KADRO SAHADA

Milletvekili Hasan Basri Sönmez, İl Başkanı Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Pesen, Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Anıl, Halife Sultan Mahallesi Muhtarı Ümit İşlek, parti yöneticileri, Belediye Meclisi Üyesi Adayları ve kalabalık bir mahalleli grubunun katıldığı programda ilk konuşmayı İl Başkanı Önder Topçu yaptı.

İl Başkanı Topçu, “10 yıldır bu mahallede ikamet ediyorum. Sadece haftada bir çöp almaya geliyorlar. Hizmet yok, gelen yok giden yok. Ama Halife Sultan Mahallesi’nde de biz birinci olmadık şimdiye kadar. Şimdi, buradan size söz veriyorum. 31 Mart seçimlerinde bizi birinci parti yaparsanız, en fazla hizmeti Halife Sultan Mahallesi alacak” dedi.

İl Başkanı Topçu’nun konuşmasının ardından MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları tek tek tanıtılarak mahalle sakinlerini selamladı.

Daha sonra mahalle sakinlerine seslenen MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, projelerini anlattı.

TÜM BİNALARIN DÖNÜŞÜMÜNÜ SAĞLAYACAĞIZ

Kentsel Dönüşümle ilgili konuşan Günaydın, “Kentsel dönüşüm Isparta için şart olmuştur. Mahallemizin baştan sona kadar ihtiyacı olan bütün binalarımızın dönüşümünü sağlayacağız. Isparta birinci derece deprem bölgesi, bunu aklımızdan çıkarmamamız lazım” dedi.

YAPAMADILAR, YAPAMAZLAR
5 YILDA BUNU GÖRDÜK

Kentsel dönüşümle ilgili çeşitli temaslar içinde olduğunu anlatan Günaydın, “Biz bu konuyu çok ciddiye alıyoruz. Çok çeşitli temaslarım var. Net söylüyorum; kentsel dönüşümü Isparta’da Yusuf Ziya Günaydın’dan başka kimse yapamaz. Biz Gülistan Mahallesi’nde kentsel dönüşümü başlatmıştık. Depreme dayanıklı binalar yapmıştık. Şimdi, kentsel dönüşüme başlamış bir memlekette 5 sene içinde bir tane uygulama yaptılar mı? Yapmadılar, yapamazlar. Şimdi yapacağız, edeceğiz diyorlar. Yapamayacaksın işte, belli. Yapabiliyordun madem, 5 senede yapsaydın. Yapamıyorsun, çekil kenara biz yapalım” dedi.

CEBİNİZDEN 5 KURUŞ ÇIKMADAN
KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ

“Isparta halkının lehine çalışacağım” diyen Günaydın, “Şimdi benim bir hedefim var. Bu kentsel dönüşümü tamamlamak. Bunu yaparken de Isparta halkının lehine yapmak. Sizin cebinizden 5 kuruş çıkarmadan bu işi yapacağım. Geldiğimiz gün başlayacağız bu işe” diye konuştu.

5 SENEYİ 15 GİBİ ÇALIŞARAK GEÇİRECEĞİM

Isparta’nın 5 yıldır kaybettiğini söyleyen Günaydın, “Şimdi bu kaybı telafi etmek zorundayız. Onun için bu önümüzdeki 5 seneyi 15 gibi çalışarak geçireceğim. Ekibimiz hazır, her şeyimiz hazır. Daha önce biz yaptık, yine biz yapacağız. Bunu kafamızda koyduk. Sizin desteklerinizi istiyorum. Türkiye’ye örnek olacak uygulamalar yapacağız” dedi.

ISPARTA’YI MUTLU ŞEHİR YAPACAĞIM

Isparta’yı mutlu şehir yapacaklarının altını çizen MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Öksüzler sevinecek, hastalar sevinecek, ihtiyaç sahipleri sevinecek, 65 yaş üstü vatandaşlarımız sevinecek, emeklimiz, işçimiz, öğrencimiz sevinecek. Isparta’yı mutlu şehir yapacağız. Yüzü gülen insanların memleketi olacak Isparta” ifadelerini kullandı.

5 BİN KONUT YAPACAĞIM, KİRALAR UCUZLAYACAK

5 bin konut projesini yineleyen Günaydın, “Isparta’da 20 bin kişinin evi yok. Evi olmayanları ev sahibi yapacağız. Daha önce söyledim. Şimdi Halife Sultan Mahallesi’nden tekrar ediyorum. 5 bin konutu yapacağız. Mutlu kent olmak öyle kolayca olmaz. Çabayla olur bu işler. 5 bin konutu yapacağız. Kiralar ucuzlayacak” dedi.

ESER DÜŞMANI BUNLAR

Mevcut belediye yönetimini ‘eser düşmanı’ olarak niteleyen Günaydın, “Yapamadılar. Bizden sonra hiçbir iş yapamadılar. Otogarı çürümeye terk ettiler. Şimdi bir uzantısını açıyoruz diye reklam ediyorlar. Çürüttünüz kardeşim otogarı. O kadar sattılar, arsalar sattılar ama yaptıkları hiçbir şey yok. Eser düşmanı bunlar. Yusuf Ziya Günaydın’ın eserlerine düşmanlar. Bu eserler Isparta’ya değer katacak eserlerdi. Şimdi buradan söz veriyorum. Yapacağız, hepsini tek tek yapacağız. Bizim gayemiz mutlu şehir” diye konuştu.

KAYBEDİLEN 5 YILI GERİ KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Günaydın’ın ardından MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez mahalle sakinlerine seslendi. Sönmez, “Çok şükür Yusuf Ziya Günaydın kendisini anlatmak zorunda değil. Yusuf Ziya Günaydın’ı Isparta eserlerinden tanıyor. Hep söylüyorum başarılı belediye başkanları eserleriyle, başarısız başkanlar polemikleriyle anılır. Biz başarılarıyla anılan bir Belediye Başkanımızla gurur duyuyoruz. Çok çalışacağız. Isparta’nın kaybettiği 5 yılı geri kazandırmak için çok çalışacağız” dedi.

Daha sonra Belediye Başkan Adayı Günaydın, Milletvekili Sönmez ve parti yöneticileri mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti.

MHP heyeti Halife Sultan Mahallesi’nden moral depolayarak ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.