Burak Gitmek İsterse İzin Veririm

Sarı kırmızılıların başkanı, “Bruma konusunda kulübü ile yaşadığı sorunlar nedeniyle aylar önce bitecek olan konu son gününe kaldı” derken resmi açıklamayı da bugün yapacaklarını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2013 12:30
Burak Gitmek İsterse İzin Veririm

Tramsfer sezonunun kapanmasına artık sayılı günler Galatasaray, gündemin çok adından bahsettiren takımı konumunda. Tüm sarı kırmızılı camia benzer soruları soruyor: ‘Burak gidecek mi?’ ‘Bruma gelecek mi?’

Galatasaray, şampiyonlar ligi’nde mücadele edecek olan kadro listesini bugün mesai bitimine kadar UEFA’ya bildirmek zorunda. Ve yönetim kadroya son şekli vermek için yoğun bir mesai harcıyor. Biz de başta bu iki kritik soru olmak üzere kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak adına kulübün 1 numaralı ismi Başkan Ünal Aysal ile görüşüldü.



2-KENDİ İSTERSE BURAK YILMAZ GİDECEK
Ünsal burak Yılmaz için şu aşıklamları yaptı; "G.Saray’ın menfaatleri kadar Burak Yılmaz’ın ve diğer oyuncuların geleceği de çok önemli. Şu ana kadar Burak bu konuda net olarak iradesini koymadı. Lazio’nun da ne derece ciddi olduğunu teklifi ile masaya koyması önemli. Bugüne kadar Lazio’dan kabul edilebilir teklif gelmedi. Burak gitmek istiyorum iradesi koyar ve Lazio’da ciddi teklifle gelirse o zaman İtalyan kulübü ile bu konuyu ciddi anlamda konuşabilirim.

Kısaca Burak, transferin son günü Lazio’ya giderse de istediği için gidecek, aynı Arda Turan gibi. Ben ne kadar Burak’ın kalmasını istesem de eğer başka bir kulüpte oynamak varsa buna engel olamam. Ben futbolcunun tercihine önem veren bir başkanım. Alacağımız 2 milyon Euro G.Saray’ı ne zengin ne de fakir yapar. Önemli olan bu genç oyuncunun kararı ve istikbali."

3-BİR YERLİ OYUNCU DAHA GELEBİLİR
Belki bir tane de yerli oyuncu alabiliriz. Çünkü Bruma’yı aldığımız takdirde onu ilk 11’de oynatmak adına bir mevkii de yerli oyuncuya verip bu oyuncuya yer açabiliriz. O yüzden bunun matematiğine yapıyoruz. G.Saray’da ilk 11’de oynayacak düzeyde yerli takviye yapabiliriz.

Ayrıca G.Saray’ın sadece yapacağı takviyeler değil, içeride de halletmesi gereken bazı operasyonlar var. Riera konusu, Aydın’ın mevzusu, G.Saray’ın bu son 24 saat içinde halletmesi gereken birçok operasyon var. Ancak şunu ifade edebilirim. Ben G.Saray adına hiçbir baskı ve tepkiden çekinmeden doğru bildiğimi yaparım. G.Saray’ın geleceği için gerçekleri ve doğrularımı göz ardı edemem.

Taraftar da ‘Satın’ dedi
G.Saray’ın uzun süredir peşinde koştuğu ve transferi konusunda önemli bir yol kat ettiği Sporting’in genç yıldızı Bruma, taraftar tarafından da gözden çıkarıldı. Portekiz’in önde gelen gazetelerinden ‘Correio da Manha’ tarafından yapılan ankette, Portekizliler artık Bruma’nın gitmesinden yana olduklarını belirttiler. “Sporting Bruma’yı satmalı mı?” sorusunun sorulduğu ankete katılanların %87.3’lük kısmı ’Evet’ oyu kullanırken, sadece %12.7’si ’Hayır’ cevabı verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.