Burası Isparta’nın Köprü Altı

Çevre Yolunun alt tarafında kalan Petek Sanayi yanındaki binalarda oturan vatandaşlar “bizim evlerimize ulaşan Anadolu Mahallesi ile çevre yolu arasıdaki köprü altı Isparta’nın varoşu gibi. Geceleri geçmeye korkuyoruz. Sizin çocuklarınız olsa buradan gece

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2012 11:57
Burası Isparta’nın Köprü Altı

Petek Sanayinin yakınında bulunan Anadolu Mahallesinin karşısındaki çevre yolu bloklarında oturan vatandaşlar evlerinin yakınından otobüs geçmemesinden şikayetçi.

Vatandaşlar halk otobüslerinden faydalanabilmek için Anadolu mahallesine yürümek zorunda kaldıklarını dile getirerek “bin 500 2 bin kişinin oturduğu bizim evlerimizin olduğu bölgeden belediye özel halk otobüsü geçmiyor. Gece gündüz Isparta’nın köprü altı bölgesi olan çöplerin atıldığı tinercilerin barındığı yerlerden geçerek evlerimize gelmek zorunda kalıyoruz. 250’den fazla üniversite öğrencisinin oturduğu bizim evlerimizin olduğu bölgeden sadece sabahları oda yolun karşı tarafından bir otobüs üniversiteye gidiyor.

Aslında otobüsün köprünün altından dolaşarak mahallemizden geçmesi zor değil. Ama kimsenin umurunda değil. Ev hanımları çarşıya alış veriş yapmaya gitmek istese Anadolu Mahallesine yürümek zorunda kalıyor. Belediyeden ve Özel halk otobüsleri kooperatifinden tek isteğimiz mahallemizden günde birkaç defa üniversiteye ve çarşı merkezine giden otobüs seferlerini geçirmeleridir. Bunun kimseye ek bir maliyeti olmaz hatta para kazandırır” diye konuştular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.