Bütün Belediyelere Talibiz!

Çiçeği Burnunda İl Başkanından Açıklamalar: Bütün Belediyelere Talibiz!

Yayınlanma:
Bütün Belediyelere Talibiz!

İYİ Parti’de İl Başkanlığı görevine seçilen İş insanı İbrahim Tekeli, İl Başkanı sıfatıyla ilk kez Demokrat Muhabirine konuştu. Hedeflerinin 5 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerde bütün belediyeleri almak olarak nitelendiren Tekeli, ‘Sadece merkez belediye değil, ilçeler ve kasabalarda İYİ Belediyecilik ile tanışacak’ dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam’ın önceki gün, Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından, partinin yönetim kurulu üyelerinden İbrahim Tekeli, oy birliği ile İl Başkanlığı’na seçildi.

Başkan Tekeli, yaptığı değerlendirmede hedeflerinin sadece merkez belediyesi olmadığını, Isparta’da ki bütün belediyelere talip olduklarını, bunun için de ekstra çalışacaklarının altını çizdi. İYİ parti Isparta Teşkilatının yapılanmasından bugüne kadar parti içinde aktif rol alan İbrahim Tekeli Parti’nin yeni il Başkanı oldu.

İYİ Parti Önceki dönem İl Başkanı Hasan Büyükçam’ın Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından Büyükçam’dan boşalan koltuğu Isparta’nın genç , başarılı, iş adamı Dr. İbrahim Tekeli Getirildi. Teşkilat Başkanlığından , il başkan yardımcılığına kadar parti içinde çeşitli görevlerde yer alan çiçeği burnunda il başkanı Tekeli Demokrat Gazetesine özel yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; ‘Parti içinde son bir yıldır Divan kurulunda Teşkilat Başkanlığı görevindeydim.

Yönetim kurulumuzun teveccühleri ile birlikte il başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. Bana güvenen, inanan , desteklerini esirgemeyen üyelerimize ve dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Divan heyetimizi oluşturup teşkilatımızın yoğun çalışması ile birlikte ilk hedefimizi hemen 31 Mart yerel seçimlerine dikmiş bulunmaktayız. Partime ve teşkilatıma güveniyorum Allah’ın izniyle yerel seçimleri alnımızın akıyla atlatacağız.

Sahaya sadece yerel seçimler için inmeyeceğiz seçimin ardından da aktif bir şekilde sahada olmaya devam edeceğiz. Tüm gücümüzle yılmadan, yorulmadan çalışıp, güçlü, kararlı ve milletiyle beraber olan yöneticiler ve İlçe-Belde teşkilatlarımızın azimli kadroları ile tüm zorlukları aşabileceğimizin bilincindeyim.’ Dedi.

TÜM İLÇE VE BELDE BELEDİYELERİNE TALİBİZ

Hedeflerinin sadece merkez belediyesi olmadığını Isparta’da ki bütün belediyelere talip olduklarını, bunun için de ekstra çalışacaklarının altını çizen Başkan Tekeli sözlerinde şu ifadelere yer verdi; ‘Tüm belediye başkanlıklarına belde, ilçe, il ayrımı yapmadan talibiz. Siyasette iddialı olmayan başaramaz. Biz iddialıyız. Hiç kimse ile düşmanlığımız yok. Burası er meydanı. Burada çalışan, çabalayan kazanıyor’ Dedi

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Tüm İYİ Parti üyeleri ve gönüllüleri birlik beraberlik olma konusunda çağrıda bulunan Başkan Tekeli ; küskünlüklerini bir tarafa bırakarak çalışmalara omuz vermelerini istiyorum. İyi Parti Bayrağı altında birleşmeye davet ediyorum. Son söz olarak; birlik olursak, beraber olursak, Isparta’ya İYİ gelecek diyor, Teveccühünüze teşekkür ediyor, Saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BÜYÜKÇAM’A TEŞEKKÜR ETTİ BAŞARILAR DİLEDİ

Görevi devir aldığı eski il Başkanı Hasan Büyükçam’a partiye vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkürlerini ileten ve çıktığı yolda başarılar dileyen Tekeli, ‘“İYİ Partinin kuruluşundan bu güne kurucu ilçe başkanlığı ile başlayan görevlerini başarılı bir şekilde ve kesintisiz sürdüren, dişini tırnağına katan son üç yılını il başkanlığımızı onurla şerefle sürdüren Sayın Hasan Büyükçam Başkanıma verdiği emeklerden ötürü teşekkür eder , çıktığı yolda başarılar dilerim’ dedi. (Tuna Ünal)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.