Büyük Beğeni Topladılar

Büyük Beğeni Topladılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2016 17:13
Büyük Beğeni Topladılar

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 101. yıldönümü Eğirdir'e bağlı Sarıidris kasabasında büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin Çanakkale Zaferi konulu gerçekleştirilen programda öğrenciler sahneledikleri oyun ile kendilerini izleyenleri adeta büyüledi.

Sarıidris İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriye, Eğirdir Milli Eğitim Müdürü, Eğirdir Şube Müdürleri, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ve belde halkı katıldı.

Programda konuşan Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Öğretmenler ve Veliler öğrencilerin Çanakkale Zaferi konulu oyunlarını, şiirlerini ve gösterilerini çok beğendiklerini dile getirerek öğrencilere ve programda emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Pala ayrıcı, düzenlenen programda yer alan mehter takımına ve Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür etti.

Programın sonunda Isparta'da düzelenen koşu ve resim yarışmasında dereceye girenlere plaket verildi. 

 





 



    

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.