Büyük Isparta Oteli El Değiştirdi

Büyük Isparta Oteli (Selene Turizm Otelcilik ve Ticaret A.Ş) işletmesi yönetimi 13/03/2012 tarihinde değişerek yerini yeni Yönetim Kurulu Başkanı Faruk KELEŞ'e bıraktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2012 13:39
Büyük Isparta Oteli El Değiştirdi

Büyük Isparta Oteli (Selene Turizm Otelcilik ve Ticaret A.Ş)'den yapılan açıklamada;

"Yeni Yönetim geriye dönük iç ve dış borçların bir bölümünü ödeyerek bir bölümünüde yapılandırmak suretiyle ödemelerini gerçekleştirdi.

Yeni Yönetim mevcut ödemeler içerisinde Belediye ile olan kira bedelinide ödeyerek yeni bir dönem başlattı. Bugünde dahil olmak üzere işletmenin tadilatları hala devam etmektedir. Yapılan tadilatlara rağmen misafirlerimizi rahatsız edecek bir durum söz konusu olmamıştır.

Turizm Bakanlığının göndermiş olduğu Teftiş Denetleme Kurulunun 14/04/2012 tarihinde yapmış olduğu Yıldız Denetlemesinden öncelikle çalışan personel ve yönetimin istikrarlı çalışmaları sonucunda başarı ile 4 Yıldız kalitesini korumuştur. Daha önceki Yönetimin sancılı bir dönem içerisinde olmasına rağmen Yönetimin istikrarlı çalışmaları Yıldız kaybına sebebiyet vermemekle birlikte performansını bir kat daha arttırmıştır.

Turizm Bakanlığının yapmış olduğu denetlemeden sonra haketmiş olduğumuz Turizm Sertifikamızı 30/04/2012 tarihinde Otelimiz ve Isparta Halkımız adına Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk KELEŞ Ankara Turizm Bakanlığından bizzat alacaktır. Bundan sonraki işletme sisteminde birinci öncelik Isparta Halkı ve Isparta Belediyesine istikrarlı bir şekilde 4 Yıldız kalitesi ile hizmet vermeye devam etmektedir. Otelimiz ile alakalı denetleme ve yapılanma sürecinden bizlere yardımcı olan Isparta Halkı ve Esnafına yeni yönetim olarak, şükranlarımızı sunarız." denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum