Büyüktuncer Yalvaç ve Aksu'ya Çıkarma Yaptı

CHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Büyüktuncer, "7 Haziran'da 7 Düvele Meydan Okumak İçin 7'nci Sırayı Seçin"

Yayınlanma:
Büyüktuncer Yalvaç ve Aksu'ya Çıkarma Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Mehmet Büyüktuncer, ön seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Büyüktuncer, Yalvaç ve Aksu'da partililer ve vatandaşlarla kucaklaştı.

Ön seçim süreci ve gündeme dair değerlendirmeler yapan Büyüktuncer, "AKP hükümeti için artık yolun sonu göründü. CHP 7 Haziran'da iktidara koşacak ve Isparta'da bu iktidarı 2 milletvekili ile taçlandıracak" dedi.

Konuşmalarında sık sık istihdam ve kalkınma vurguları yapan Büyüktuncer, "Üretim ekonomisini canlandıracak ve gençlerimizin istihdam olanaklarını genişlecek büyük projelerimiz var. Yetki verin, gençlerimizin yüzü gülsün, yetki verin, esnafımızın, kadınımızın yüzü gülsün. Yetki verin işçimizin, köylümüzün, memurumuzun yüzü gülsün" ifadelerini kullandı.



Büyüktuncer, ön seçim sürecinde destek istediği partililere ön seçim pusulasındaki sırasının 7'nci sıra olduğunu hatırlatarak "7 Haziran'da 7 düvele meydan okumak için 7'nci sırayı seçin" dedi.








Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum