Büyüktuncer'den İktidara Yürüyüş Yemeği

CHP Milletvekili A. Adayı Mehmet Büyüktuncer, ön seçim arifesinbde partilileri 'İktidara Yürüyüş Yemeği'nde buluşturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2015 17:13
Büyüktuncer'den İktidara Yürüyüş Yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili A. Adayı Mehmet Büyüktuncer, yarın yapılacak ön seçim arifesinde partilileri 'iktidara Yürüyüş Yemeği'nde buluşturdu.

Demirköprü Halı Saha Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe çok sayıda partili katıldı. Aday adaylarının da ilgi gösterdiği yemekte kısa bir konuşma yapan Mehmet Büyüktuncer, "yarınki ön seçimde 3625 üyenin sandığa gideceğini ifade eden Mehmet Büyüktuncer, “29 Mart’taki ön seçimin en geniş katılımla olmasını diliyorum. Bu katılımın sandığa yansımasını istiyorum. CHP’de oy kullanacak seçmenler tercihlerini CHP’yi ileriye götürebilecek, layık gördükleri aday adayı arkadaşıma vermelerini istiyorum. Kendime destek istiyorum. Sorunların hepsine hakimim. Aday numaram 7’dir. 7 Haziran’da hesap sormak için 7/24 ulaşmak için, 7 numara en iyi diyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum