Çağlar Tekrar Başkan

Türk Hava Kurumu Isparta Şube Başkanlığı'na Çağlar yeniden seçildi. Türk Hava Kurumu şube binasında yapılan genel kurul toplantısında konuşan Çağlar, son 5 yılda bin 500 öğrenciye havacılıkla ilgili çeşitli tipte kurslar verildiğini

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2011 12:14
Çağlar Tekrar Başkan

Türk Hava Kurumu Isparta Şube Başkanlığı'na Çağlar yeniden seçildi. Türk Hava Kurumu şube binasında yapılan genel kurul toplantısında konuşan Çağlar, son 5 yılda bin 500 öğrenciye havacılıkla ilgili çeşitli tipte kurslar verildiğini 400 bin liraya yakın fitre, zekat ve deri gelirinin toplandığını, havacılığı gençliğe sevdirmek için etkinlikler düzenlendiğini açıkladı.

Tek liste ile gidilen Seçimler sonunda Çağlar, yeniden şube başkanlığına seçilirken, Tayfun Gürbüz, Salih Tokay, Ercan Yurdabak ve Adnan Tuncolu yönetim kurulu, Mustafa Bilge, İlyas Devran Çelik ile Ali Dağ denetleme kurul üyeliklerine seçildiler.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.