Cahilane Yaklaşım!

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, muhalefetin Dereboğazı yolu üzerinden AK Parti'ye yönettiği eleştirilere cevap verdi. Zabun, CHP İl Başkanı Şenol'u da cahillikle suçladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2014 14:00
Cahilane Yaklaşım!

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta-Antalya Dereboğazı yoluyla ilgili muhalefetten gelen eleştirilere yanıt verdi.

Özellikle CHP İl Başkanı Vedat Şenol, bu yoldaki kazada ölenlerin sorumlusu olarak AK Parti’yi göstermişti.

Zabun, “Bunları söyleyen insanların geçmişlerine bir bakmaları lazım. Onların bıraktığı seviyede kalmış olsaydı bu ülkenin yolları Türkiye’nin her yeri kan gölüne dönerdi. Onların hayallerinde bile yoktu. AK Parti duble yola ilgili projesini daha henüz Sayın Başbakanımız seçime girmeden 2002 yılında seçim öncesi programlarını açıklarken ifade ettiğinde ben çok iyi hatırlıyorum onlar dalga geçiyorlardı. Dönüp o sözleri bir hatırlamaları lazım. Onların hayalleri yetişemiyordu. Türkiye’deki duble yol çalışmaları ne onların hayallerinde vardı ne de gündemlerinde vardı” dedi.

BUNLAR CAHİLHANE YAKLAŞIMLAR
Isparta dahil tüm Türkiye’de hedeflerin çok üzerinde duble yol çalışması yapıldığını belirten Zabun, sözlerini şöyle sürdürdü: Orayı gören İstanbul, Ankara, İzmir ulaşımını neden görmüyor? Ispartalı Ankara’ya giderken duble yoldan gitmiyor mu? Biz nasıl Türkiye’nin her yerinde bu çalışmayı gerçekleştirdiysek Dereboğazı yolunda duble yol yapacak olan bizim iktidarımızdan başkası değildir. Daha önce kamuoyuna açıkladık. Dereboğazı programa alınmıştır. 2 etapta yapım ihalesi gerçekleştirilmiş ve çalışmalar başlamıştır. Aradaki bölgede ise proje ihalesi yapılmaktadır. Birileri harita üzerinden spekülasyon üretmeye çalışıyor.

Bir defa süreci bilmiyorlar. Bunlar cahilane yaklaşımlar. Proje ihalesi gerçekleştirilmeyen, yolun hangi standartlarda hangi güzergahtan geçişi belli olmayan bu ihale tamamlanmayan bir sürecin haritaya işlenmesi söz konusu olmaz ki. Bakanlığımızla yaptığımız görüşmelerde bize bildirilen arada kalan bölgenin proje ihalesine çıkılmıştır. Bu proje ihalesine çıkıldıktan sonra haritaya işlenecektir. Yapım ihalesine de çıkılacaktır. Ülkenin her yerinde e olduğu gibi Dereboğazı yolunu yapmakta bizim iktidarımızın işidir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum