Çakan Esnafı Ziyaret Ediyor

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan adayı Süleyman Çakan, esnaflara yaptığı ziyaretlerde hep sorunlarla karşı karşıya geldiklerini belirterek; “Milli görüş belediyeciliğinde bu sorunların hepsi tek tek çözülecek” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2013 12:10
Çakan Esnafı Ziyaret Ediyor

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan adayıı Süleyman Çakan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çakan ve İl Yönetimi bu doğrultuda geçtiğimiz gün Belediye İşhanındaki işyerlerini ve esnafları ziyaret ettiler.

İşhanında dördüncü kattan başlayıp bodrum kata kadar tüm işyerlerine tek tek girip esnafların sorunlarını dinleyen Çakan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Ülkemizde iyi gelişmeler oluyor. Fakat bu yeterli değil.

Çünkü, toplumsal yozlaşma toplumda her geçen gün artarak devam ediyor. İnsanlar manevi değerlerinden uzak kalıyorlar. Dolayısıyla toplumsal yozlaşmaya doğru gidiyoruz. Bu da modern şehircilik için huzur ve güvenli değil. Zira, toplum modernleşiyor ama huzur ve güven kalmıyor. Bunun en son örneği geçtiğimiz günlerde şehrimizde yaşandı. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi ve doktor adayı bir kız öğrencimiz maalesef intihar ederek yaşamına son verdi. Bu son derece üzücü bir durumdur. İşte bu noktada toplumda bir şeyler yanlış gidiyor demektir. Bunların düzeltilmesi lazım.

İnsanlar hizmetlerini yaparak maddi ve manevi değerlerini dikkate alması lazım. Ancak, şehrimizde yaptığımız ziyaretlerde bize en fazla şikayette bulunulan konu şehirde bir yönetim sıkıntısının olduğudur. Halkımızca en büyük sorun yönetim sorunu olarak görülüyor. Çünkü, insanlar mevcut yönetimin hep ben bilirim yöntemiyle şehri yönetmeye çalıştığını ve halka hiç danışılmadığını söylüyorlar. İşte biz hem bu yönetim sorununu giderecek çalışmalar yapacağız hem de sadece ben bilirim olarak değil, tüm halkımıza danışarak çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi yapacağız.

Bu konuda ilimizde bulunan Süleyman Demirel Üniversitesi ve Kent Konseyi gibi unsurlar bizim için son derece önemli. Çünkü, şehri yönetmede bu unsurların görüş ve önerileri de bizim için yol gösterici olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum