Çakan’ı Genel Başkan Kamalak Tanıttı

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan’ı kamuoyuna partinin Genel Başkanı Mustafa Kamalak tanıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 17:11
Çakan’ı Genel Başkan Kamalak Tanıttı

Saadet Partisi, 81 il, 970 ilçe ve 383 Belde Belediye Başkan adayını önceki gün Ankara Arena Kapalı Spor gerçekleştirilen ‘Aday Tanıtım Toplantısı’nda Türkiye’ye açıkladı.

ÇAKAN; “ADAY TANITIM ŞÖLENİNE
ISPARTA OLARAK BÜYÜK KATILIM GÖSTERDİK”
Söz konusu Adayı Tanıtım Toplantısı’nın adeta Aday Tanıtım Şölenine dönüştüğünü ve tam bir coşku içinde geçtiğini ifade eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Partimizin ülke genelini kapsayan Büyük Aday Tanıtım Şöleni, 2 Şubat 2104 Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor gerçekleştirilmiştir. Tanıtım Şölenine bizde Isparta’dan 5 otobüs Isparta’dan, 1 Otobüs de Yalvaç’tan olmak üzere toplam 6 Otobüsle gittik. İl Teşkilatımızdan, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarından ilçe teşkilatlarımıza kadar büyük bir katılım gösterdik.

“GENEL BAŞKANIMIZ ÇARPICI
AÇIKLAMALARDA BULUNDU”
Partimizin Genel Başkanı sayın Prof. Dr. Mustafa Kamalak başta olmak üzere partimizin tüm üst düzey yetkilileri ile ülke genelindeki tüm il, ilçe ve belde belediye başkan adayları ve il, ilçe ve belde teşkilatları ve diğer partililer salonu tıklım tıklım doldurdular. Genel Başkanımız sayın Mustafa Kamalak, toplantıda gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

ISPARTA ADAYLARINI GENEL BAŞKAN TANITTI
Aday Tanıtım Şölenimizde daha sonra içinde benim ve ilimizde belirlediğimiz ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızın da bulunduğu; 81il, 970 ilçe ve 383 Belde Belediye Başkan adayımız il sırasına göre sahneye çıktılar. Isparta adaylarımızı bizzat Genel Başkanımız Mustafa Kamalak kamuoyuna tanıttı.

“GECE – GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”
Bundan sonra; Genel Başkanımızın Tanıtım Şöleninde söylediği gibi seçim çalışmalarımıza gece – gündüz demeden sürdürecek ve 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde de ülkemizi ve dolayısıyla Isparta’mızı milli görüş belediyeciliği ile buluşturmak için çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum