Çaldığı Kredi Kartlarının Sahiplerini Aradı Ve...

Kiraladığı araçla Isparta, Antalya ve Burdur'daki 10 hastane ve iki özel eğitim kurumunda çalışanların, para, cep telefonu ve kredi kartlarını çaldığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2014 17:25
Çaldığı Kredi Kartlarının Sahiplerini Aradı Ve...

Kiraladığı araçla Antalya, Isparta ve Burdur'daki 10 hastane ve iki özel eğitim kurumunda çalışanların, cüzdan, para, çanta, cep telefonu ve kredi kartlarını çaldığı iddia edilen bir kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube MüdürlüğüHırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Antalya'da 6 hastane ve 2 özel eğitim kurumu ile Burdur ve Ispar'ta'daki 4 hastanede farklı tarihlerde gerçekleşen 12 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı.

Polis, hastane ve özel eğitim kurumunun güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak olaya karışan zanlının eşkalini tespit etti. Eşkal doğrultusunda araştırma yapan polis, zanlının Y.A.D (26) olduğunu belirledi. Polis ekipleri Y.A.D'yi, kiraladığı araç ile Burdur üzerindenAntalya'ya giriş yaptığı sırada gözaltına aldı.
Zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan zanlının çaldığı kredi kartlarının sahiplerini arayarak, kendisini banka görevlisi olarak tanıttığı ve bu şekilde de şifresini öğrendiği kartlardan yaklaşık iki bin lira çektiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.