Çalıntı Motosikletleri Yalvaç'ta Satıyorlardı

Antalya'dan çalınan motosikletleri Isparta'nın Yalvaç ve Gelendost ilçelerinde satan bir kişi yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2011 11:22
Çalıntı Motosikletleri Yalvaç'ta Satıyorlardı

Antalya'dan çalınan motosikletleri Isparta'nın Yalvaç ve Gelendost ilçelerinde satan bir kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Gelendost ve Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ismi açıklanmayan bir şahsın Antalya'dan çaldığı motosikletleri Gelendost ilçesinde yaşayan A.S. isimli şahsın bulduğu müşterilere sattığını tespit etti.

Ekipler şahsa ait iş yerine yaptıkları operasyonda A.S'yi yakaladı. Şahsın iş yerinde yapılan aramada şase ve motor numaraları silinmiş 4 adet motosiklet ele geçirildi. Polis, motosikletleri satın aldıkları belirlenen kişilerin de ifadelerine başvurdu. Sorgulamasının ardından adliyeye sevk ed ilen A.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Antalya'da motosikletleri çalan şahsın sorgulamasının devam ettiği öğrenildi.

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürü Önder Çetinkaya, vatandaşları uyararak, ucuz olarak satılan malzemelerin çalıntı olup olunmadığının araştırılmasını istedi. Çetinkaya, "Ucuz satılan bir şeyi alırken hırsızlık mal olup-olmadığını araştırın. Bahsi geçen motosikletlerin hiç birinde ne şasi numarası ne de motor numarası mevcut değil. Bu da bunların çalıntı olduğunu gösteriyor. Değerinden çok aşağıya mal sahibi olmak isterken suçlu duruma düşersiniz. Bu tür şüpheli durumlarda vatandaşlarımızın duyarlı davranarak 155 Polis İmdat hattını ücretsiz arayarak ihbarda bulunmalarını rica ediyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.