Çalışkan: 'Hedefimiz Bu Yıl Tekrar 3. Lige Çıkmak'

2013-2014 Futbol Sezonu’nda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Isparta Emrespor A.Ş. yeni sezon için çalışmalarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2013 13:15
Çalışkan: 'Hedefimiz Bu Yıl Tekrar 3. Lige Çıkmak'

Isparta Emrespor A.Ş. Sahibi Çalışkan, bu yıl tekrar 3. Lige çıkma hedefinde olduklarını belirterek, “Bonservisi ve yetiştirmesi biz de olan futbolcular kararlarını bir an önce vermeli. Bizle devam etmek isteyene kapımız açık. Gitmek isteyenlerde bonservis veya yetiştirme bedelini getirdikleri takdirde istediği kulübe gider” diye konuştu.

Geçtiğimiz yıldan sözleşmesi devam eden futbolculara seslenen Isparta Emrespor A.Ş. Sahibi Ali Çalışkan, bu yıl tekrar 3. Lige çıkma hedefinde olduklarını belirterek, “Bonservisi ve yetiştirmesi biz de olan futbolcular kararlarını bir an önce vermeli. Bizle devam etmek isteyene kapımız açık. Gitmek isteyen de bonservis veya yetiştirme bedelini getirip istediği kulübe gider” diye konuştu.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor