Çalışkan: 'Ispartaspor Mahalle Takımı'

Isparta Emrespor kulüp başkanı İsmail Çalışkan, "maçı izledik ve gördük ki Ispartaspor mahalle takımından ibaret dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2011 15:57
Çalışkan: 'Ispartaspor Mahalle Takımı'

BAL Liginde ilk maç geçen hafta Ispartaspor ve Isparta Emrespor arasında yapılan maçı değerlendiren Isparta Emrespor kulüp başkanı İsmail Çalışkan, "maçı izledik ve gördük ki Ispartaspor mahalle takımından ibaret dedi.

Performans analizi yaparak takım değerlendirmesi yapan Çalışkan, "İlk maçta Ispartaspor'un azmi yerinde değildi. Lige yakışır bir takım olmaktan ziyade mahalle takımın andıran bir performansla maça çıkan Ispartaspor, maçtan doğal olarak mağlup ayrıldı. Dilerim başarıyı hedefleyen bir takım modunda ligde yoluna devam eder" şeklinde konuştu.

Taş, "daha iyi olmamız lazım"

Ispartaspor maçını değerlendiren Isparta Emrespor teknik Direktörü Sait Taş, ilk maçta iyi performans sergilediklerini fakat daha iyi olunması yolunda çaba gösterdiklerini belirtti. Sezon açılışı üç puanla yapan İsparta Emrespor, lige moralli başladı. Daha iyi olunması gerektiğini vurgulayan Sait Taş, "ilk hafta maçını galip olarak bitirdik. Performansımızın daha yüksek olması gerekiyor.

Bu anlamda çalışmalara devam ediyoruz. Ispartaspor maçını kazanmamıza rağmen daha iyi olabilirdik görüşüne sahibim. Isparta Emrespor olarak iyi olmak zorundayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor