Çalışkan ve Sarıca, Milli Takım Kampında

Isparta’nın milli gururu Sema Çalışkan ve Antrenörü Melihşah Sarıca 6-26 tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak Dünya Şampiyonası 2. Etap Hazırlık Kampına davet edildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2014 14:08
Çalışkan ve Sarıca, Milli Takım Kampında

Isparta’nın milli gururu Sema Çalışkan ve Antrenörü Melihşah Sarıca 6-26 tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak Dünya Şampiyonası 2. Etap Hazırlık Kampına davet edildi. Isparta adına ilk defa bir boks antrenörü Milli Takım Antrenörü olarak da kampa katılıyor.

Antrenör Melihşah Sarıca, “Sporcumla beraber milli takıma gitmek bana gurur verici. Bu ülkeye hizmet etmek benim en büyük vefa borcumdur. Bize destek olan herke teşekkür ediyoruz. Ayrıca IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol’a, yönetim kuruluna, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e destekleri için minnettarız” dedi.

Bu kampın ardından Bulgaristan ile ikili kamp için Bulgaristan’a gidileceği belirtildi. 10 Nisan’da Olimpiyat Seçmeleri için Dünya Şampiyonası başlayacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor