Çalışkan’dan Isparta Belediyesi’ne Teklif

Bu sezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Isparta Emrespor’da Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, yaşanılan kaos nedeniyle Isparta Belediyesi’ne bir teklifte bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2012 12:14
Çalışkan’dan Isparta Belediyesi’ne Teklif

Isparta Emrespor Kulüp Başkanı, yaşanılan kaos nedeniyle transfer dahi yapamadıklarını belirterek, “Güller diyarına borçsuz bir takım kazandırdım. Takımın ismi Isparta Belediyesi Emrespor olsun” teklifinde bulundu.

Çalışkan, “Yönetim kurulunun ortaya koyduğu bir şey yok. Laf var icraat yok. Herkes iş yapmaya gelince kaçıyor. Protokolden ses seda yok. Biz bu kentte borçsuz bir takım kazandırdık. Bütün il ve ilçe takımlarını belediye destekliyor. Yeter ki bu takıma sahipsiz çıkılsın. Belediye bu işe sahiplenmeli. Kaos gittikçe büyüyor. Çağrılarımıza kentin büyüklerinin kulak vermesini istiyoruz. Zaman kısalıyor. Rakiplerimiz transferlerini tamamlayıp hazırlıklarına başladı. Biz daha bırakın kampı anlaştığımız futbolculara resmi imza attıramadık” diyerek ilgisizliğe sitem etti.

Çalışkan, Isparta Emrespor’un sezona iyi bir şekilde girmesi halinde işinin çok daha kolay olduğunu sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor