Çalışmalar Engelleniyor

Eğirdir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kamyon Garajı çalışmalarına engelleme yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2014 11:11
Çalışmalar Engelleniyor

Kamyon garajının etrafını çevirmek için betonlanan demir direkler yerlerinden oynatılarak tahrip edilip zarar verildi.

Eğirdir Belediyesi yetkilileri tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne durum bildirildi ve zarar veren kişi ya da kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Kamu malına zarar veren kişi ya da kişilerin aranmasına devam edilirken, Eğirdir Belediyesi, Kamyon Garajı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Şehir merkezine park eden kamyonlar için Köprübaşı Mevkiî’nde Belediye’mize ait 60. Yıl Soğuk Hava Tesisleri arkasındaki geniş alana kamyon garajı düzenlemesine devam ediyoruz. Tel örgü için yeni botonlayıp diktiğimiz demir borular darbe görerek, yerlerinden oynatılarak zarar görmüştür. Karanlıktan istifade ederek, halkın malına zarar vermek isteyenlerin maksadı ne olursa olsun, bizi kamyon garajı yapmaktan kimse vazgeçiremez. Düzenlediğimiz Kamyon Garajı yeri Belediyemizin tapusu altındadır. Kamyonlar daha emniyetli olarak garajda yerini alıp şehir içi nefes alacaktır. Biz bu işleri halkımız adına yapıyoruz. Işıklandırma, kamera ve bekçi sistemiyle gerekli emniyet sağlanacaktır” dedi.

Başkan Özmeral, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan şikâyet sonrasında suçluların bulunacağına inandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum