Can Bonomo Kimdir?

Azerbaycan'da gerçekleştirilecek Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi Can Bonomo temsil edecek. Peki Can Bonomo kimdir?

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2012 13:38
Can Bonomo Kimdir?

Can Bonomo (d24 Mayıs 1987; İzmir, Türkiye), Yahudi asıllı Türk şarkıcı.

Müziğe, sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. Bilgi Üniversitesi'nde sinema-televizyonculuk bölümünde okudu. Üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101’de radyoculuk yaptı. Daha sonra, televizyona geçerek Number One TV ve MTV’de televizyon programları hazırladı. Televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda rol aldı.



Müzisyenlik kariyeri, Can Saban'a gönderdiği bir demo ile yeni bir boyut kazandı. Lise ve üniversite yıllarında İzmir ve İstanbul'da amatör müzik gruplarıyla pek çok konser veren Bonomo, iki yıllık bir çalışmanın ardından, Can Saban'ın yapımcılığını üstlendiği Meczup isimli albümünü 2011 yılının Ocak ayında yayınladı.

22-24 ve 26 Mayıs tarihlerinde Bakü'de gerçekleştirilecek olan 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum