Caner Müdürleri Uyardı

Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, okul Müdürlerine çok önemli açıklama ve uyarılarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2012 10:31
Caner Müdürleri Uyardı

Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, okul Müdürlerine çok önemli açıklama ve uyarılarda bulundu.

Caner yaptığı konuşmada, YGS'de Isparta'nın kaydettiği başarı yüzünden rehavete girilmemesi gerektiğini belirterek, öğrencilerimizi motive etmezsek ve çalışmalarına ivme kazandırmazsak LYS'de aynı başarıyı yakalayamayız dedi.

Rehavete kapınılmaması konusunda eğitimcileri uyaran Caner, bugün nasıl Isparta'nın YGS başarısına seviniyorsak, başarısızlıktada aynı ölçüde üzülürüz dedi. Gazetecilerden ve basın mensuplarından da destek beklediklerini ifade eden Caner, konunun gündemde tutulması gerektiğini ifade etti. Caner, konuşmasında Isparta'ya ilk geldiğinde söylediği "Başarıyı taşradan yakalayıp merkeze getirmemiz lazım" sözünü hatırlatarak, bakınız bugün heryerde başarı var dedi. Caner, okullar arasında bir değerlendirmeye gideceklerini belirterek, başarılı ve başarısız okullar arasında başarı ve başarısızlığın sebepleri hakkında değerlendirmeler yapacaklarını belirtti. Ölçme değerlendirme ve performans geliştirme üzerine daha önce çalışmalar yaptıklarını anlatan Caner,  başarılı ve başarısız okullar üzerinde bu tür çalışmalar yapacaklarını kaydetti ve bunun alt yapısını hazırladıklarını söyledi.

Caner, toplantıya katılan okul müdürleri ve eğitimcilere, birlikte Isparta'da eğitimde kaliteyi artırmak için neleri yapabiliriz bunlara bakalım ve küçük şeylerle uğraşmayalım uyarısında bulundu. Daha sonra buna benzer bir toplantıyı Okul Aile Birliği Başkanları ile de yapmayı düşündüğünü ifade eden Caner, Eğitim Denetmenleri'nin işlerinin kolaylaştırılmasını isteyerek onların asli görevlerine daha çok vakit ayırmalarını sağlamalıyız diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.