Çatılar Uçtu... Tabelalar Devrildi

Memleketimden Fırtına Manzaraları...

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2016 09:26
Çatılar Uçtu... Tabelalar Devrildi

Isparta'da etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Isparta ve ilçelerinde çatılar uçtu, bacalar ve tabelalar devrildi.

Şarkikaraağaç ilçesinde bir besihanenin çatısı uçarken facianın eşiğinden dönüldü.

İlçede faaliyet gösteren bir besihanenin çatısı uçtu. Elektrik tellerini koparan profil çatı büyük bir gürültüyle korkuya neden oldu.

Öte yandan Isparta merkezde de bir çok tehlike atlatıldı.

Yol kenarlarındaki tabelalar oradan oraya savrulurken, her hangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici oldu.

Kültür Sineması binasının girişi üzerindeki yüzlerce kilo ağırlığındaki demir kaplama levha, alttaki kaynak bağlantı noktalarından söküldü.

İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, vatandaşların caddeden emniyetle geçmeleri için büyük çaba sarf etti. Şiddetli rüzgarda sallanan dev levhanın altına park eden araç sahiplerinin bulunması için de polis adeta seferber oldu. İki araç sahibi araçlarını çekerken, diğer iki aracın sahibine ulaşamayan polis, çekici çağırmak zorunda kaldı.

Bu sırada sallanmakta olan dev levhanın olduğu bölge güvenlik şeridine alınmak istendi ancak rüzgar buna izin vermedi. Şeridin bağlandığı duba uçtu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, levhayı alt köşelerinden iple söküldüğü demirlere bağlasa da bu durum da fayda etmedi. Rüzgarla birlikte zaman zaman demir parçaları düşerken, çağrılan kaynakçıyla dev levha güçlendirildi.





HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum