Çayboyu’na Renkli Asfalt

Isparta Belediyesi Kutlubey Mahallesi Kafeler Bölgesi’nin ardından şimdide Çayboyu’nda renkli asfalt uygulaması gerçekleştiriyor.

Yayınlanma:
Çayboyu’na Renkli Asfalt

Geçen günlerde altyapısı tamamen yenilenen ve birinci kat asfaltı dökülen çayboyunda şimdide desenli renkli asfalt uygulamasına geçildi. Çayboyu uygulama sonrasında yeni bir yüze kavuşacak.

İlk olarak Kafeler Bölgesi’nde renkli asfalt uygulaması gerçekleştiren ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazanan renkli asfalt uygulamasının ardından gelen talepler doğrultusunda çayboyunda da aynı uygulamaya gidiliyor. Geçen ay içerisinde bozulan parke taşları kaldırılan ve ardından yağmur suyu hattı başta olmak üzere tüm altyapı çalışmaları tamamlanarak birinci kat asfaltı tamamlanan çayboyunda başlatılan desenli renkli asfalt uygulaması ve yeni kaldırım düzenlemeleriyle çayboyu yeni bir görünüme kavuşuyor.

Kesikbaş Türbesi’nden başlayarak Çayboyu Kavşağına kadar çift şerit halinde gerçekleştirilecek olan çalışmaların 5 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. Kesikbaş Türbesi ile Emre Mahallesi Köprüsü arasında kalan yolda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın çalışmaların büyük emek istediğini söyledi.

Bölgedeki tüm altyapıların tamamlandığına dikkat çeken Başkan Günaydın, yolların bitirilmesinin ardından kaldırımlarda da değişikliğe gidileceğini dile getirdi. Günler alacak çalışmaları belediye olarak çok kısa süre içerisinde bitirebilme kabiliyetine ulaştıklarını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çift şeritli toplam iki km’lik yolun 5 gün içerisinde tamamlanacağını aktardı. Çayboyu’nun Isparta’nın güzel caddeleri arasındaki yerini alacağını anlatan Başkan Günaydın, “Tüm bu güzellikler Isparta’mıza layıktır. Kaliteyi en üst düzeyde tutuyoruz. Şimdiden bu caddemizde Isparta’mıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum