Çelenk Krizini Burdur Valisi Çözdü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına Çelenk sunmak isteyen CHP’ye Isparta Valiliği önce ‘hayır’ dedi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2013 12:06
Çelenk Krizini Burdur Valisi Çözdü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına Çelenk sunmak isteyen CHP’ye Isparta Valiliği önce ‘hayır’ dedi, ardından da Burdur Valiliği’nin kararını emsal alarak “Resmi törenden sonra çelenk sunabilirsiniz” dedi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meyndaı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunmak isteyen CHP’ye Isparta Valiliği resmi yazı göndererek ‘hayır’ dedi.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Burdur Valiliği’nin kendi ilinde çelenk sunumuna izin verdiğini Vali Oğuz’a aktarınca, Vali Memduh Oğuz Burdur Valiliği ile görüştü. Burdur Valiliği’nin ‘resmi törenlerden sonra’ çelenk sunumuna izin verdiğini öğrenen vali Oğuz, Isparta’da da aynı durumun söz konusu olabileceğini CHP İl Başkanı Vedat Şenol’a telefonla iletti. Vali Oğuz ve CHP İl Başkanı Şenol arasında geçen telefon trafiğinin ardından çelenk krizi çözülmüş oldu.

CHP yarın saat 11:00’de resmi törenlerin sona ermesinin ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunacak. CHP İl Başkanlığı tüm üyelerine mesaj göndererek saat 10:30’da parti binasında toplanmaya ve ardından 11:00’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunmaya davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum