Cemaate Said-i Nursi’li Mesaj Verecek

Pazar günü Isparta’ya gelecek olan Başbakan Erdoğan’ın mitingte partisine oy isterken, genel gündemin dışında Isparta’ya “İkinci üniversite” ve “Polis Okulu” müjdesi vereceği belirtiliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2014 10:47
Cemaate Said-i Nursi’li Mesaj Verecek

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü Isparta’ya geliyor. 30 Mart mahalli idareler seçimleri için mitinglere başlayan Erdoğan’ın Isparta’da Türkiye gündemine ilişkin önemli açıklamalar yapacağı, özellikle Bediüzzaman Said –i Nursi üzerinden cemaate mesaj vereceği belirtiliyor.

Erdoğan’ın Türkiye’nin genel gündeminin dışında Isparta’da vatandaşlardan yerel seçimlerde partisine oy isterken, “İkinci üniversite” ve “Polis Okulu” müjdesini vereceği belirtiliyor.

Başbakan Erdoğan’ın konuşmasında AK Parti iktidarında Isparta’ya yapılan çalışmaları anlattıktan sonra iki büyük çalışma içinde müjde vereceği; bunların ise, Isparta’ya ikinci üniversite kurulması ve Polis Okulu ile Polis Hizmet İçi Merkezinin kurulması olacağı gelen haberler arasında.

AK Parti teşkilatları da Başbakan Erdoğan’ın mitingi nedeniyle yoğun bir çalışma içine girdi. Mitingin görkemli geçmesi için çalışan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun:”Sayın Başbakanımızı Ispartalı hemşehrilerimiz en iyi şekilde karşılayacak ve mesaj verecektir. Isparta’da yaşayan bütün vatandaşlarımızı Pazar günü saat 11.30’da Hükümet Meydanına bekliyoruz”dedi.

Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın Pazar günü Isparta’da miting yapacak olması nedeniyle Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun aynı gün yapacağı ve Şehir Hastanesinin temeli atacağı program ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.