Cemalnur Sevgisi Salona Sığmadı

Isparta Belediyesi tarafından organize edilen ve konuşmacı olarak Isparta’ya getirilen Cemalnur Sargut sevgisi SD Kongre salonuna sığmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2012 17:11
Cemalnur Sevgisi Salona Sığmadı

Miraç kandili münasebeti ile pazar günü tasavvuf üzerine konferans vermek üzere Isparta’ya gelen Cemalnur Sargut büyük bir kitleye hitap etti.

Yaklaşık 1.5 saat süren konferansta Sargut İslam ve Tasavvuf üzerine bir konuşma yaptı. Konferansı sonuna kadar dinleyen vatandaşlar Sargut’a yoğun ilgi gösterdi. Konferans sonrası vatandaş sevgisini ve hayranlığını anlatmak için Sargut’un etrafına sarıldı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Eşi Dilek Günaydın’da izledi. MHP Kadın Kollarının da hazır bulunduğu konferansa halkın da ilgisi oldukça yoğun oldu.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Cemalnur Sargut hocamızı geçtiğimiz aylarda Isparta’ya getirmiştik. Kültür Sinemasında yapılan konferansta bir çok vatandaşımız salona dahi girememiş ve Sargut hocamızın bilgilerinden yararlanamamıştı. O gün halkımıza söz vermiştik. Sargut hocamızı dinleyemeyen vatandaşlarımız için Cemalnur Sargut hamfendiyi tekrar Isparta’ya davet edeceğim diye. İşte bu sözümüzü de yerine getirdik. Yine Kültür Sarayı sinemasına sığmayacağını bilerek Süleyman Demirel Kongre merkezimizde bu programı gerçekleştirdik. Görüyorum ki bu salonumuzda sıcak bir hava olmasına rağmen dolup taşmış durumdadır. İnşallah hepimiz Cemalnur Sargut hamfendinin anlatacağı bilgilerden nasibimizi alırız” dedi.

Kürsüye çıkan Cemalnur Sargut ise 1.5 saatlik konferansında Allah aşkını ve Tasavvuf konusunda geniş bilgi verdi. Sargut hoca daha sonra kitaplarını imzaladı hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.