Cevat Gencay: 'Isparta'yı İlçe Yapsınlar'

Isparta’nın son günlerde yaşadığı kayıplara Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2012 10:30
Cevat Gencay: 'Isparta'yı İlçe Yapsınlar'

Saadet Partisi’nin her yapılan il divan toplantısında İl Başkanı Cevat Gençay’ın gündeminde Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün Antalya’ya bağlı taşra teşkilatı yapılması, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın iki önemli Bölge Müdürlüğü’nün Burdur’a verilmesi ve bölünmüş yol projesinin Ağlasun’a kaydırılması vardı.

Gençay konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Trenimiz vardı gitti. Havalimanımız vardı uçak uçmuyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü gitti şimdi de Orman Bölge gidiyor. Sırada DSİ Bölge Müdürlüğü var. Bölünmüş yol dediler o da Burdur’dan geçiyor. Isparta AK Parti iktidarı döneminde sürekli kaybediyor. Antalya ve Burdur’a gidiyor her şey.”

AK Partili Milletvekillerini istifaya davet eden Gençay, Ispartalıları AK Parti’ye oy vermemeye çağırdı. Gençay konuşmasına şöyle devam etti: “Milletvekilleri yapamayacaklarsa istifa etsinler. Ispartalının hakkını koruyamayacaklarsa gitsinler Antalya Milletvekili olsunlar. Bunlara Ispartalılar oy vermemeli. Hak kazanacağız diye hakkımızdan da oluruz aksi takdirde. Gelecek seçimde de bunlara oy verirsek Isparta’yı ilçe yaparlar.”

Saadet Partisi İl Sorumlusu Hasan Gürdal ise hükümetin Isparta’ya üvey evlat muamelesi yaptığını öne sürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum