Çeyrek Finaller Güller Diyarı'nda

Çeyrek finaller Güller Diyarı'nda

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2015 11:55
Çeyrek Finaller Güller Diyarı'nda

Anadolu Yıldızlar Ligi kapsamındaki Masa Tenisi çeyrek final müsabakaları 21-22 Şubat tarihlerinde Işıkkent Spor Salonu'nda düzenlenecek

Spor Genel Müdürlüğü'nün Anadolu Yıldızlar Ligi kapsamındaki Masa Tenisi çeyrek final müsabakaları 21 - 22 Şubat tarihlerinde Işıkkent Spor Salonunda düzenlenecek. Müsabakaların teknik toplantısı 20 Şubat tarihinde 17:00'da Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda yapılacak.

Düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi çeyrek final müsabakalarına kızlarda; Hatay, Burdur, Adana, Antalya, Afyon, Mersin, Ankara Kırıkkale, Kayseri, Konya, Aksaray ve Kırşehir İl Karmaları katılırken, erkeklerde; Mersin, Karaman, Isparta, Hatay, Adana, Antalya, Ankara, Sivas, Konya, Kırıkkale, Aksaray ve Kayseri İl Karmaları katılacak.

Gençlerin spor faaliyetlerine yönlenmesinde önemli bir katkıya sahip olan Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları, ilimize gelecek 100-150 kişilik sporcu kafilesiyle yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.