Cezaevi Nakil Aracı İle Otomobil Çarpıştı: Çok Sayıda Yaralı var

Cezaevi Nakil Aracı İle Otomobil Çarpıştı: Çok Sayıda Yaralı var

Yayınlanma:
Cezaevi Nakil Aracı İle Otomobil Çarpıştı: Çok Sayıda Yaralı var

Isparta'da mahkumları taşıyan cezaevi nakil aracı ile otomobil çarpıştı. Kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat:10.00 sıralarında Keçiborlu-Uluborlu kavşağında meydana geldi. Antalya Döşemealtı Cezaevi’nden Ankara iline hükümlü nakli yapan 07 DFP 09 plakalı cezaevi nakil aracı ile aynı istikamette seyir halinde olan 32 ACT 395 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisiyle otomobil ve cezaevi nakil aracı savruldu. Kazada toplamda 8 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Cezaevi nakil aracında bulunan K.E.S. ve O.K. ile otomobilde bulunan H.B., A.K., S.K., M.A., Y.Y. ve A. A. isimli yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı.

Ardından Keçiborlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındılar. Yaralılardan A.A’nın ise Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildiği, kazada yaralananların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.