CHP Aday Adaylarını Tanıttı

Ön seçim süreci yaşayan CHP, 29 Mart tarihinde yarışacak olan 18 Aday Adayı için toplu tanıtım töreni düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2015 12:13
CHP Aday Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi ön seçim süreci ile birlikte hareketli günler yaşamaya devam ediyor.

29 Mart tarihinde yapılacak olan ön seçimde yarışacak olan 18 aday adayı için Halı Sarayı Düğün Salonu'nda toplu tanıtım töreni düzenlendi.

Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları için yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda İl Başkanı Senayi Demirkol bir konuşma yaptı.

Demirkol, "Bu yarış bir rakip yarışı değildir. Bu yarışi hırsızlığa, yolsuzluğa, soyguna, talana dur deme yarışıdır. İnsan haklarını koruma yarışıdır. Bağımsızlık yarışıdır. Yeni Cumhuriyet için değil, yeniden Cumhuriyet için, Yeni Türkiye için değil, Yeniden Türkiye için bir yarıştır" dedi.

Başkan Demirkol 7 Haziran seçimleri için hedeflerinin en az iki milletvekili ve Türkiye'de CHP iktidarı olduğunu da sözlerine ekleyerek tüm aday adaylarından 7 Haziran akşamına kadar yoğun bir tempo ile çalışma sözü istedi.

Aday adayları toplu tanıtım törenine Sedat Kocaer rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gördüğü için katılamadı.

Programda tüm aday adaylarına 5'er dakikalık konuşma hakkı verildi.

İşte o programdan kareler






















Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum