CHP Aday Belirlemeye Devam Ediyor

Şubat ayı içerisinde Gelendost’ta üye bazı toplantı yaparak seçim startını vermiş olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe belediye başkan adaylarını belirleme süreci devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2013 16:19
CHP Aday Belirlemeye Devam Ediyor

CHP İl Başkanı Vedat Şenol belirlenen ilçe belediye başkan adaylarına yönelik yaptığı açıklamada “Gönen adayımız tek aday olarak belirlediğimiz Hüseyin Kaya. Güneykent adayımız Av. Eyüp Ersoy iken, Senir belediyesi adayımız Durmuş Duran’dır.” dedi.

MEVCUT BAŞKANLAR TEKRAR ADAY
Şenol; “İki hafta önce Yenişerbademli de, aralarında İstanbul Milletvekilimiz Osman Korutürk ve Ali Haydar Önerinde bulunduğu üye bazında toplantı yaparak mevcut belediye başkanımız Mustafa Erdem’i tekrar aday olarak belirledik. Keçiborlu belediye başkanımız Turgut Soykan tekrar aday olmuştur.” açıklamalarında bulundu.

HALKIN SEVDİĞİ BİR ADAY
Seçim çalışmalarının devam ettiğini belirten Şenol; “Nisan ayında 4 ilçemizde mayıs ayında ise 5 ilçemizde üye bazında toplantı yapıcağız. Haziran ayında merkez ilçeyi açıklayacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Isparta merkezde halkımızın sevdiği, proje üreten, verimli çalışabilecek, Isparta’nın, Ispartalının menfaatini ön planda tutacak bir aday olmasına dikkat edeceğiz. Ayrıca farklı taban oylarını alabilecek bir aday belirlemek önceliğimizdir.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.