CHP Adayı İrfan Bakır Konuştu !

CHP Isparta Milletvekili Adayı İrfan Bakır, adaylığından buyana ilk kez konuştu. Bakır ;“ben içinizden biriyim” dedi ve içtenlikle haber ekibimize mesajlarını verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2011 10:24
CHP Adayı İrfan Bakır Konuştu !

CHP Isparta Milletvekili Adayı İrfan Bakır, “ben içinizden biriyim” dedi ve içtenlikle haber ekibimize mesajlarını verdi. Yıllarca memleketi için, Isparta için hizmet verdiğini söyleyen Bakır, “Nasıl milletvekili olunurmuş beni meclise gönderin ve görün” dedi. Bakır, yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ben sizin içinizden biriyim, sizin evladınızım. Hayatım boyunca vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için gayret ettim. Yeri geldi aileme zaman ayıramadım, onların gönlünü kırdım, yeri geldi uykusuz kaldım, kendime ait özel vaktim olmadı. Beni ayakta tutan, siz hemşehrilerime ve memleketime olan sevdamdı. Her zaman sizlerin içinde oldum, dertlerinizi, tasalarınızı paylaştım. Bir parça ekmeği garibanla paylaşmak, bu hayattaki en büyük felsefem oldu. DSİ’deki çalışma hayatım boyunca gitmediğim, ilçe ve köy kalmadı. Herkesin derdine, imkanlar çerçevesinde derman olmaya çalıştım” dedi.

ANKARA’DA ISPARTA’NIN SESİ OLACAĞIM

Bakır, Ankara’da Ispartalı’nın sesi olmak istediğini söyleyerek, “Bu göreve sizden aldığım güçle talip oldum. Bugün sizden istediğim, sizlerin arasından çıkan İrfan Bakır’ı Ankara’ya göndermenizdir. Size şimdiden söz veriyorum; seçilmem durumunda laf değil, iş üreten milletvekili olacağım. Ankara’da genelden çok yerel sorunların çözümü için çaba harcayacağım. Kapım han kapısı gibi herkese açık olacak. Bugüne kadar bu yörenin her türlü derdinden sıkıntısında Ispartalı İrfan Bakır olarak yanınızda oldum. Güzellikleri beraber yaşadık, dertleri beraber paylaştık. Hemşehrim, senin derdine derman olacak kendi evladın karşında duruyor. Yarın vah, tüh dememek için bir daha düşün. Gönder şu hemşehrini meclise dost, düşman gördün” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum