CHP Fena Karıştı

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Paris'te öldürülen 3 kadın PKK'lı dan birisi olan Sakine Cansız'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunması CHP Isparta teşkilatını karıştırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2013 13:53
CHP Fena Karıştı

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün CHP içerisinde tartışılmaya devam ediyor. Daha önce PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan ve serbest bırakıldıktan sonra kendisini kaçıran teröristlerden övgü dolu sözlerle bahseden Hüseyin Aygün, son olarak Paris'te öldürülen PKK'lı teröristlerden Sakine Cansız'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunmuştu.

CHP içerisinde rahatsızlık yaratan bu gelişmler Isparta'da da parti içini karışmaya neden oldu. CHP üyesi bazı Ispartalılar Ajans32'ye gönderdikleri elektronik postalarda CHP'nin yaşadığı süreci sert ifadelerle eleştirdiler.

CHP'den önümüzdeki günlerde toplu istifaların yaşanacağını ileri süren partililer, "CHP ya Atatürk'ün partisi olarak siyaset sahnesinde yer alacak, yada yok olup gidecek. Biz Atatürk'ün kurduğu bir partide teröriste pirim yaptıran bir anlayışı kabul etmiyoruz. Ya, bu konuda net bir tavır göreceğiz, yada cebimizdeki istifa mektuplarını parti teşkilatına toplu olarak göndereceğiz" ifadelerine yer verdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum