CHP Heyetine Kırmızı Halılı Karşılama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan koordinesinde Isparta çıkarması yapan 10 CHP Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Isparta Belediyesini ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2014 18:08
CHP Heyetine Kırmızı Halılı Karşılama

CHP’nin ülke genelinde 9 grup halinde başlattığı cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarının Isparta ayağı, çatı adayı olarak gösterilen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun eşi Füsun İhsanoğlu’nun memleketi Şarkikaraağaç’ta başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın koordinesinde bir araya gelen Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Konya Milletvekili Atilla Kart, İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, Bursa Milletvekili Ayhan Erdemir, Isparta İl Başkanı Vedat Şenol ve parti teşkilatı ilk olarak Şarkikaraağaç İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. Daha sonra Yalvaç, Gelendost ve Eğirdir ilçelerinde çalışmalar yapıldı.

KIRMIZI HALILI KARŞILAMA

Grubun Isparta programı ise Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaretle başladı. Isparta Belediyesi önünde Başkan Yardımcıları Recep Erdem ve Aydın Şanlıtürk tarafından kırmızı halı ile karşılanan CHP heyeti Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret etti.ajans32

ÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORSUNUZ
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, burada yaptığı konuşmada konuklarına hoş geldiniz dedi. CHP ve MHP Milletvekillerinin mecliste güzel çalışmalar yaptıklarını kaydeden Günaydın, “Hepinize bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Mecliste çok önemli uğraşlar veriyorsunuz. Bir taraftan memleket için çalışmalar yürütürken bir taraftan iktidarın seviyesizlikleriyle mücadele ediyorsunuz” dedi.

ISPARTALILAR GEREKENİ YAPACAK
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan da konuşmasında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ederek, “Nazik ev sahipliğinize teşekkür ediyoruz. Yerel seçimlerde her ne kadar yarışmış olsak ta seçimin sonunda siz bütün Isparta’nın Belediye Başkanı olarak bu makamı temsil ediyorsunuz. Önümüzde önemli bir seçim var. CHP ve MHP önemli bir attı ve Cumhurbaşkanı Adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Türkiye’nin adayı olarak gündeme getirdi. Bu gerçekten büyük bir uzlaşma. 12 siyasi parti Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verdiğini açıkladı. Şimdi Pazar günü önemli bir eşiği atlayacağız. Milli İrade, mevcut hükümetin anladığı gibi iktidarın iradesi değildir. Biz milletimize güveniyoruz. Isparta’ya da güveniyoruz. Pazar günü Ispartalılar sandık başına gidecek ve gerekeni yapacaktır” dedi.

DAHA ÖNCE OĞULLARINA ÇIKTILAR
BUGÜN DE DAMATLARINA SAHİP ÇIKACAKLAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i hatırlatarak “Ispartalılar daha önce oğullarına sahip çıktı ve onu başbakan, Cumhurbaşkanı yaptı. Bugün de damatlarına sahip çıkacak ve onu Cumhurbaşkanı yapacaktır” ifadelerini kullandı.

6 İL BAŞKANI HAZIR BULUNDU
CHP heyetinin ziyaretine CHP İl Başkanı Vedat Şenol, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, BBP İl Başkanı Şener Taşören, DSP İl Başkanı İsmail Türker, Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Osman Şençimen ve BTP İl Başkanı Cemal Kaplan da eşlik etti.www.ajans32.com

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum