CHP Lideri Isparta'da

CHP Lideri Isparta'da

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2015 19:16
CHP Lideri Isparta'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Isparta'da. Hükümet Meydanında düzenlenen mitinge katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partililerini selamladı.

Miting alanını dolduran CHP'liler Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Kemal sloganlarıyla karşıladı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'de Isparta'ya geldi.

Başbakan Kemal sloganlarıyla karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu, "Güzel slogan ama bunun gerçek olması için 7 Hizaran'da hep birlikte sandığa gidip CHP'ye oy vermeliyiz" dedi.

Dereboğazı konusunda da AK Parti iktidarına yüklenen Kılıçdaroğlu "13 yıldır Dereboğazı yolunu yapacağız diyorlar ama yapmadılar. Yalan söylüyorlar. Yapmadıkları halde halen daha yapacağız diye oyalıyorlar" dedi.

Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından, Isparta Milletvekili adaylarını, 24'ncü dönem CHP Milletvekili Ali Haydar Öner ve CHP İl Başkanını kürsüye çağırarak partilileri selamladı.

Kürsiye gelen adaylar ve Kılıçdaroğlu, partililerini Isparta gülü atarak vedalaştı. Kılıçdaroğlu Burdur'da düzenlenecek miting için Isparta'dan ayrıldı.

TÜM DETAY VE FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN







    

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.