CHP Milletvekili Öner Bayramda Boş Durmadı

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, bayramda boş durmadı. Isparta merkezi ve ilçeleri gezen Öner, bol bol gönül aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Eylül 2011 17:10
CHP Milletvekili Öner Bayramda Boş Durmadı

CHP Milletvekili Öner, bayram boyunca Isparta’nın ilçe, belde ve köylerini mesken tuttu.
Bayramın birinci günü çalışmalarına, Isparta merkez de Zafer Bayramı etkinlikleriyle başlayan Ali Haydan Öner Öner, şehitlik de yapılan törende de hazır bulundu. Şehit mezarlarında dua eden Öner ve eşi Saadet Şen Öner, şehit aileleriyle de yakından ilgilendi.

Bayramın birinci günü, öğleden sonra öğretmenevinde yapılan bayramlaşmaya katılan Ali Haydar ÖNER, bazı sivil toplum örgütlerinin bayramlaşma programına katıldıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisindeki parti bayramlaşmasıyla programına devam etti. Daha sonra DP ve MHP ziyaretlerinde bulunan Vekil ÖNER ve İl Başkanı Yusuf Erdoğan, günü hasta ziyaretleri ve Ispartalılarla bayramlaşarak tamamladı.

Bayramın ikinci günü çalışmalara Atabey, Aksu, Eğirdir, Yenişarbademli ve Şarkikaraağaç’ a bağlı Gedikli köyünde devam eden Ali Haydar Öner ’e, İl Başkanı Yusuf ERDOĞAN ve danışmanları Yalım HALICI ile Şemsi BÜYÜKAŞICI’ da eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Öner, bayramlaşmanın yanında hem yerel sorunları dinledi hem de güncel konulara ilişkin vatandaşlara açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.