CHP Şimdiden Seçim Havasına Girdi

Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimi erken seçime karşı tedbirini aldı. Bu kapsamda üyelere seçim semineri verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2012 11:09
CHP Şimdiden Seçim Havasına Girdi

Yaklaşmakta olan yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatına Psikolojik danışman Mesut Şenol tarafından CHP üyelerini bilinçlendirme semineri verildi.

CHP il teşkilatında verdiği seminer sırasında partililerle bir sohbet gerçekleştiren Şenol, kendilerine vücut dili, tebessüm, ruhsal gözlem, vb. gibi temasların insan ilişkilerinde en önemli bir program olduğu seçimler sırasında halka hitap edebilmek adına göz tokalaşması, ruhsal diyalog, fiziksel gözlemin nasıl yapılacağı konusunda sohbette bulundu.

İnsanlarla sadece konuşmanın yeterli olmadığını, konuşma dilinin ve hitabetin çok önemli olduğunu belirten Şenol, partililerin halk içerisinde nasıl hitabette bulunmaları ve kullanacakları vücut dilinin ne şekil olacağı bireylerin sadece kırsal kesimdeki insanlara değil tüm genele hitap etmeleri için hepsinde samimi dil kullanmalarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.