CHP’de Aygün Rahatsızlığı

Ajans32’nin gündeme getirdiği ‘CHP Fena Karıştı’ haberine İl Başkanı Şenol’dan değerlendirme geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2013 16:31
CHP’de Aygün Rahatsızlığı

Şenol, PKK’lı Sakine Cansız’ın ailesine taziyede bulunan Milletvekili ile ilgili Genel Merkeze yazılı örgüt görüşü bildirdiklerini açıkladı.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün Paris’te öldürülen ve terör örgütü PKK kurucuları arasında yer alan Sakine Cansız’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunması CHP’de sabır taşlarını çatlattı.

DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLMESİNİ İSTEDİ
Daha önce de kendisini ‘kaçıran’ teröristlerden övgüyle söz eden Hüseyin Aygün’e CHP Isparta İl Örgütü de tepki gösterdi. İl Başkanı Vedat Şenol, ilçe teşkilatlarıyla da istişareler yaparak örgütün konuyla ilgili görüşünü yazılı rapor halinde Genel Merkeze sundu. İl Başkanı Şenol, Milletvekili Aygün’ün disiplin kuruluna sevk edilmesini istedi.

RAHATSIZLIĞIMIZI ÜST DÜZEYE ULAŞTIRDI
Ajans32 muhabirine konuşan CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, “Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün PKK kurucusu Sakine Cansız’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunması tüm partide infiale neden oldu. Bu milletvekili uzun süredir bu disiplinsiz hareketlerini sürdürüyor. Dersim Olayları ile ilgili CHP’yi suçlaması, dağa kaçırılmasının ardından yaptığı açıklamalar, Genel Başkanımıza rağmen yapılan açıklamalar ve en son bu olaylar bizim de rahatsızlığımızı üst seviyeye çıkarmıştır” dedi.

PARTİDE KALMASININ GEREĞİ YOKTUR
Hüseyin Aygün ile ilgili genel merkeze yazılı bir rapor sunduklarını kaydeden Şenol, “Parti teşkilatlarımızla da görüşerek bir görüş bildirdik. O görüşün özeti de şudur; O milletvekilinin partide kalmasının gereği yoktur. Biz Genel Merkezimizin bu konuda gereğini hassasiyetle yapacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum